HTML

BLOGBÍRÓ

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A vételem bére

2010.10.15. 12:46 MrFülig

 Hogy fizetős lenne a két nagy kereskedelmi adó? Hát, hogy is van ez? Csak pár szót erről. Én nem vagyok vele tisztában, hogy egy földi sugárzási frekvenciát foglaló és elnyerő médiumnak, alighanem vannak kötelezettségei. A pénz szedése, nem tartozik ezek közé, de szerintem a lehetőségei közé sem. Adja vissza a frekvenciát és aztán próbálkozzon kábelen.

Persze, ha közvetlenül a nézőket akarnák megvágni, akkor alighanem keservesen csalódnának. Nem hiszem, hogy bárki egy fillért is akarna fizetni ezekért az adókért. A kábelszolgáltatók az előfizetői díjak kétszeresére növelésével fenyegetődznek. Én a helyükben kivenném a csomagjaimból ezeket az adókat és az előfizetésüket külön értékesíteném az ügyfeleknek. Lássuk kell-e bárkinek! Azzal ugyanis tisztában kell lenniük, hogy ha ilyen mértékben próbálják megemelni az előfizetési díjaikat, akkor tömegesen fognak előfizetőket veszteni.

 

A másik érdekes kérdés, a fent említett adók közül az egyik ugye kormánypárti hatás alatt áll. Mi lesz ez, egy újabb pénzszipkázó akció? Most légy okos Szalai Annamária!

Én mindenesetre, ha ez ebben a formában bekövetkezik, akkor eldobom a kábelelőfizetésem.

Ti mit tesztek?

Szólj hozzá!

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://blogbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr472373753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása